Megérkezett a Zámbó Jimmy életét feldolgozó sorozat első előzetese

2022. november 18. – 18:20

Másolás

Vágólapra másolva

Október elején derült ki, hogy az arculatváltáson átesett RTL is saját streamingoldalt indít RTL+ néven, ami a korábbi RTL Most helyét fogja átvenni. A platform kifejezetten erős saját tartalmakkal indul majd, itt lehet majd nézni a Zámbó Jimmy életét feldolgozó A Királyt, A Nagy Fehér Főnököt – előbbinek itt, utóbbinak itt írtunk az első részéről – és a Ki vagy te című sorozatot is, ezekhez pedig most be is futott az első előzetes – írja a Media1.

Az már most egyértelmű, hogy az RTL nem a megszokott tévés tartalmakkal száll be a streamingbe. A Király első részének sajtóvetítése utáni kritikánkban azt írtuk, hogy az RTL-nek végre sikerült egy olyan minőségű magyar tévésorozatot készítenie, amilyenre eddig csak az HBO volt képes, Jimmy élete pedig tökéletes alapanyag egy szórakoztató drámához, A Nagy Fehér Főnök kiindulópontja pedig az, hogy a rasszista, homofób, transzfób Nándi egy kibeszélős valóságshow-ban találkozik újra öccsével, aki időközben nővé vált.

Itt tehát nincs finomkodás, kőkeményen beleálltak az alkotók a rázósabb témákba is, és ez a most megjelent előzetesekből is látszik. Még úgy is, hogy olyan rövidek, hogy inkább csak teasereknek lehet őket nevezni, és nem is derül ki sok minden belőlük. A Király előzeteséből tulajdonképpen csak annyi derül ki, hogy tényleg Jimmyről fog szólni (igaz történetek és hazugságok alapján), és persze lesznek benne drogok, szex és fegyverek, amiket időnként másokra fognak majd a szereplők.

A Nagy Fehér Főnök majdnem egyperces előzetest kapott, ami valóban hemzseg a buzizástól és a homofóbiától, és elhangzik benne az a mondat is, hogy „Ezt küldöm Buziföldére”, szóval tényleg maximálisan píszímentesen próbál érzékenyíteni. És az is látszik belőle, hogy mindez amúgy elég szórakoztató. A harmadik előzetes a Ki vagy te című sorozathoz érkezett, ezt itt lehet megnézni, ránézésre egy klasszikus flashbackes, gyilkosos thrillernek néz ki, de fél perc alapján bármi lehet belőle.

Ahogy azt fentebb írtuk, ezt a három sorozatot az RTL+-on lehet majd nézni, de az első részeket az RTL is levetíti majd a tévében, A Király esetében november 27-én kell majd odakapcsolni, ha valaki látni szeretné.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!