Érzékenyen kezelik Diana hercegnő halálát A korona producerei

2022. október 12. – 22:27

Másolás

Vágólapra másolva

A II. Erzsébet királynő uralkodásáról és a brit királyi család életéről szóló népszerű Netflix-sorozat, A korona producerei a Variety-nek meséltek arról, hogy a közeljövőben forgatják le azokat a jeleneteket, amelyek azt a tragikus autóbalesetet fogják bemutatni, amiben Diana hercegnő életét vesztette. Pontosabban a sorozatba a baleset előtti és utáni jelenetek fognak bekerülni, maga az ütközés nem. A stáb szeretné tisztelettudóan és megfelelő érzékenységgel kezelni az egykori brit hercegnő halálát, akit fiai mellett az egész brit nemzet gyászol még 25 évvel a baleset után is.

Lady Diana, akit a sorozatban Elizabeth Debicki alakít majd, 1997 augusztusában halt meg autóbalesetben a francia fővárosban. Dodi Al Fayedet, a hercegnő akkori barátját és Dianát paparazzik üldözték, amikor a párizsi Pont de l’Alma hídjának egyik oszlopának ütköztek. A balesetet csak Diana hercegnő testőre élte túl. Dodi Al Fayedet a sorozatban Khalid Abdalla játssza majd.

A korona ötödik évadát novemberben mutatják be, a hatodik évadának forgatását pedig II. Erzsébet királynő halála miatt leállították. A Korona 2016 óta fut a Netflixen, rengeteg díjat, többek között Golden Globe-ot, BAFTA és Emmy-díjat is nyert. Korábban Claire Foy és Olivia Colman is megnyerte a legjobb főszereplőnek járó Golden Globe és Emmy-díjakat a királynő alakításáért. A sorozat II. Erzsébet brit királynő halála óta újra a Netflix egyik legnézettebb tartalma.



Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!