14 perces ovációval köszöntette a Velencei Filmfesztivál közönsége a Marilyn Monroe-film főszereplőjét

2022. szeptember 10. – 14:27

frissítve

14 perces ovációval köszöntette a Velencei Filmfesztivál közönsége a Marilyn Monroe-film főszereplőjét
Ana de Armas pózol a 48. Deauville-i Amerikai Filmfesztivál vörös szőnyegén 2022. szeptember 9-én – Fotó: AFP / Lou Benoist

Másolás

Vágólapra másolva

Szeptember 8-án csütörtökön debütált a Marilyn Monroe-ról szóló, Blonde című életrajzi film a Velencei Filmfesztiválon. A fesztivál közönsége a főszereplőt alakító Ana de Armast 14 percig tartó ovációval köszöntette – írja a CNN.

A Blonde főszerepét alakító színésznőt a cikk szerint annyira meghatotta a neki szóló, hosszú percekig tartó taps és éljenzés, hogy elsírta magát, majd megölelte a mellette álló Adrien Brodyt, aki Arthur Millert alakítja a filmben. Arthur Miller volt Monroe harmadik férje. A premieren részt vett a film producere, Brad Pitt is. A színésznővel már több filmben is találkozhattunk. Ő játszotta Dani karakterét A szürke ember című akciófilmben Ryan Gosling mellett, illetve szerepelt a 2021-ben megjelent Nincs idő meghalnicímű James Bond filmben is.

Ana de Armas a brit Sunday Timesnak adott interjúban azt mondta: sokat kellett készülnie a szerepre. A kubai származású színésznő kilenc hónapon keresztül dolgozott azon, hogy tökéletesítse beszédtechnikáját és gyakorolja az akcentust.

A Blonde Joyce Carol Oates regénye alapján készült, és szeptember 28-tól lesz elérhető a Netflixen.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!