Majka és Curtis útjai újra szétváltak

2022. július 9. – 12:57

frissítve

Majka és Curtis útjai újra szétváltak
Fotó: Majka Facebook oldala

Másolás

Vágólapra másolva

Majka váratlanul Curtis nélkül lépett színpadra Villányban pénteken, az énekes posztja alatt több rajongó is jelezte ezt, írja a 24.hu.

Az énekes a helyszínen nem reagált társa hiányára, ma viszont Facebook-posztjából kiderült, hogy Curtis visszaesett, ezért nem lépett fel az újpesti rapper.

Sajnos a pletyka igaz…

Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod.

Gyógyulj meg!!!

Minden jót kívánunk neked!

– írta a bejegyzésében.

Nyilvánosságot kapott a drogproblémája

2018 nyarán volt az első szétválás: akkor Majka a szegedi SZIN esti koncertjének első száma után bejelentette, hogy nem dolgozik többet együtt Curtisszel drogproblémái miatt. Ezután a rapper a bulvársajtó állandó szereplőjévé vált. Az eset után fél évvel később bejelentette, hogy elvonóra megy, szeretne meggyógyulni. Majd eltelt egy év, amikor 2019-ben Majka az Instagram-oldalán bejelentette, hogy a már lekötött koncerteken újra együtt állnak színpadra. A rapper itt azt nyilatkozta, annak ellenére barátjának tartja Majkát, hogy nyilvánosság elé vitte a drogproblémáit.

Fellépéseket ezek után is vállaltak, eljártak klubkoncertekre, és fesztiválokra is. 2021 márciusában érdekes részlet derült ki Osváth Zsolt műsorában, a Zshow Time-ban Curtis drogproblémáival kapcsolatban, ugyanis a sajtó addig a pontig végig kokainhasználatról írt Curtis esetében, azonban az adásban kiderül, hogy a rapper cracket fogyasztott rendszeresen.

Se veled, se nélküled

Ezután az eset után hullámvölgyek sora következett, egy különbség volt, hogy már a nyilvánosság is belelátott az eseményekbe.

2021 októberében váratlanul az újpesti rapper egy Instagram-bejegyzésben bejelentette,

„Az idei évre lekötött CURTIS bulikat felfüggesztem, egy-két tv-s szereplést kivéve és eltűnök határozatlan időre a színpadról”

Curtis azt írta, hogy ez az év egy száguldás volt a számára, a magánéletében is rengeteg csatája volt a közelmúltban, és testileg-lelkileg teljesen lemerült, úgy érzi, pihennie kell. Majd idén januárjában ismét jött a hír: közös turnét indítanak Majkával, minden a legnagyobb rendben, nekivágnak a 2022-es szezonnak, egészen a pénteki esetig.

A rapper azóta Instagram oldalán közölte, hogy külön folytatják a zenélést:

Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket!
Sok sikert neked
De rendbe rakom magam 🙏🏽
Köszönöm ezt a 12 évet testvér💜

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!