Az Aladdin után a Herkulesből is élőszereplős filmet készíthet Guy Ritchie

2022. június 20. – 10:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az Aladdin után az 1997-es Herkules élőszereplős feldolgozásának elkészítését is a brit rendezőre bízná a Disney, írja az IndieWire.

A 2019-es élőszereplős Aladdintól (amiben az azóta Hollywood kegyeiből kissé kiesett Will Smith alakította a dzsinnt) a kritikusok egyáltalán nem voltak elájulva (a régi Index sem), a közönség viszont szerette, több mint 1 milliárd dolláros bevételt ért el.

A Disney évek óta hihetetlen tempóban készíti el saját rajzfilmjeinek élőszereplős remake-jeit, amik elég változó minőségben, de ugyanazt a bevételi szintet szállítják, ezért nem úgy néz ki, hogy a közeljövőben leállna a termeléssel a stúdió. A Szépség és a szörnyeteg, a Csipkerózsika, az Oroszlánkirály és a Mulan után már finisben az előszereplős Kishableány, miközben készül a Hófehérke is, a West Side Storyból megismert Rachel Zegler és Gal Gadot főszereplésével.

Az 1997-es Herkules története szerint Zeusz és Héra fiát csecsemőként megfosztották halhatatlanságától, ahhoz pedig, hogy visszaszerezze isteni státuszát, hőssé kellett válnia, és meg kellett küzdenie Hádésszal is. A magyar szinkronban Hádész hangja Kulka János volt.

Az új Herkulest a Bosszúállók: Végjáték rendezői, Anthony és Joe Russo filmgyártó cége készítheti majd a Disney-nek.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!