Brad Pitt a világ legpechesebb bérgyilkosa, akit mindenki ki akar nyiffantani

2022. június 11. – 21:57

Másolás

Vágólapra másolva

Lassan tíz éve annak, hogy Brad Pitt egy mainstream akciófilmet vitt a hátán (a legutóbbi ilyen a Z világháború volt), de most itt a legújabb alkalom, ő a főszereplője a Bullet Train című filmnek, amiben egy katasztrofálisan peches bérgyilkost alakít, aki a világ leggyilkosabb vonatán találja magát.

Az erősen kétezres évek eleji hangulatot árasztó film Iszaka Kotaro japán író azonos című regényéből készült. Pitt játssza a Ladybug, azaz Katica névre hallgató bérgyilkost, aki egy tokiói gyorsvonatra keveredve azt veszi észre, hogy mindenki meg akarja őt ölni, közben meg mindenki egy táska pénzre is hajt. Pitt mellett felbukkan a filmben Sandra Bullock, Brian Tyree Henry, a Puerto Ricó-i világsztár Bad Bunny és Aaron Taylor-Johnson is.

Ez pedig a film új előzetese:

A Bullet Traint (ami az IMDb-n A gyilkos járat című magyar címen fut) David Leitch rendezte, aki korábban évtizedekig kaszkadőrként dolgozott, de az utóbbi években rendezővé avanzsált, neki köszönhetjük a Deadpool második részét és a Budapesten forgatott Atomszőkét is.

A Bullet Train itthon is mozikba kerül, a tervezett premier augusztus 4.


Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!