Szuperhősként debütál Dwayne Johnson a Black Adam első előzetesében

2022. június 8. – 15:44

Másolás

Vágólapra másolva

Ahhoz képest, hogy Dwayne Johnson az elmúlt évek egyik legjobban kereső, legismertebb hollywoodi akcióhőse, az egykori pankrátor eddig elkerülte a szuperhősfilmeket. Egészen eddig, ugyanis ő lesz a címszereplője a DC-univerzumhoz tartozó Black Adamnek, amelynek megjelent az első előzetese:

Az Indiwire írja, hogy Black Adam nem egy tipikus szuperhős, a képregényekből pedig Shazam (amelyből készült nagyjátékfilm 2019-ben) főellenségeként lehet leginkább ismerni. Ahogy a portál írja, Black Adam egy földönkívüli, akit 5 ezer évvel ezelőtt bebörtönöztek egy Kahndaq nevű bolygón, az erejét egy ősi varázslónak köszönheti, és egyszer csak meglátogatja a Földet, ahol egy bizonyos Justice Society nevű szuperhőscsapattal hozza össze a sors.

Ebbe a csapatba tartozik Atom Smasher (Noah Cenineo) és Hawkman (Aldis Hodge), de feltűnik még Cyclone (Quintessa Swindell) és Doctor Fate is, akit Pierce Brosnan alakít. Utóbbi kéri arra Black Adamet, hogy a különleges képességeit pusztítás helyett inkább valami jóra használja. A filmet az a Jaume Collet-Serra rendezi, aki a Johnson főszereplésével készült 2021-es Dzsungeltúrát is jegyzi.

Johnson egyébként elég régóta kampányolt a szerepért, és a Warner láthatóan nem spórolt a pénzzel sem. Olyannyira nem, hogy az eredeti 2022 nyári megjelenés helyett októberre tolták a bemutatót, hogy a vizuális effekteken tudjanak még dolgozni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!