Addig minden oké, amíg a feleségek nem gyanítanak semmit

2022. május 7. – 12:20

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett az első előzetes a Don't Worry, Darling című, minden jel szerint valami agytekerő sci-finek tűnő filmhez, amiben Harry Styles és Florence Pugh játsszák a főszerepet, és amit Olivia Wilde (Éretlenségi) rendezett.

A Don't Worry, Darling látszólag az ötvenes években játszódik, egy kísérleti kisvárosban, ahol a férjek valami titokzatos, Victory Project nevű dolgon melóznak napközben, közben a feleségek élik a háziasszonyok mindennapjait, esténként pedig mindenki egyszerre élvezheti a kisváros luxusát, ami megadatott nekik.

Aztán ahogy ez lenni szokott, semmi sem teljesen az, ami annak látszik: egy repülőgép látványa mintha hullámozna, a konyhában pedig a tojásoknak csak héja van. A helyzetet bonyolítja a Victory Project vezetője, akit Chris Pine alakít, és aki mintha szektavezetőként irányítaná a közösséget. Aki már látta a Truman Showt, A falut, vagy mondjuk korábbról A stepfordi feleségeket, annak lehet egy elképzelése, hogy milyen hangulatot áraszthat a film, és milyet az előzetes is.

Wilde múlt héten a CinemaCon nevű, moziüzemeltetőknek szervezett konferencián mesélt a filmről, ahol az Eredethez is hasonlította. A prezentációjának adott egy keserű mellékízt, hogy az előadás közben kapott egy borítékot egy ismeretlen férfitől – mint kiderült, gyermekláthatási papírokat kapott a volt partnerétől, Jason Sudeikis színésztől, amit valami miatt a megbízott futár úgy gondolt, ott kell átadni. Sudeikis elítélte az egész eljárást, és azt mondta, hogy ha tudta volna, ilyen helyzet fog kialakulni, más megoldást választ.

Szerencsére a mizéria után megérkezett a film előzetese, amiben látható az a jelenet is, amitől nagyon meggyőzte a CinemaCon közönségét: arról van szó, amikor Styles és Pugh karakterei a konyhapulton szexelnek.

A Don't Worry Darling Magyarországon is mozikba kerül, méghozzá szeptember 21-én.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!