2023 tavaszára csúszik a Super Mario-film bemutatója

2022. április 26. – 09:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A japán videojáték-gyártó, a Nintendo kedden bejelentette, hogy 2022 végéről 2023 áprilisára halasztja a Super Mario-film bemutatását, írja a Reuters.

A Nintendo a filmről egyelőre annyit közölt, hogy Észak-Amerikában az új állások szerint április 7-én fog megjelenni, Japánban pedig április 28-án.

A filmről egyelőre sok mindent nem tudni, a címe például továbbra is ismeretlen. Az biztos, hogy Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezi, a páros, akik a Cartoon Network régi sorozatát, a Tini titánokat is jegyezték. A Super Marionak ez lesz a harmadik filmes adaptációja (bár az 1986-os Super Mario-film mindössze csak Japánban jelent meg). A film szinkronhangjai közé olyan neves színészeket húztak be, mint Chris Pratt, Anya Taylor-Joy vagy Jack Black.

Az első hivatalos videójáték-adaptációhoz, az 1993-as Super Mario óta egyre jobban felkapott a filmes világban a videójáték-feldolgozások elterjedése. Hogy a videójátékos adaptáció valójában mekkora kihívást jelent a szórakoztatóiparnak, arról itt írtunk bővebben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!