Fel fognak bukkanni a Breaking Bad főszereplői a Better Call Saul utolsó évadában

2022. április 10. – 10:08

Másolás

Vágólapra másolva

Miután több, régi szereplő is felbukkant a sorozatban, a Better Call Saul nemsokára induló utolsó évadában fel fog bukkanni az alapul szolgáló Breaking Bad főszereplői, Jesse Pinkman és Walter White is, jelentette be az egyik producer Los Angelesben.

Peter Gould a PaleyFest nevű tévés dzsemborin mondta el, hogy nem akar semmit elrontani a közönségnek, de az első kérdés, amit a sorozat kezdete óta kaptak, az az, hogy Walt és Jesse fel fognak-e tűnni.

Most nem akarta kikerülni a választ, és elmondta, hogy igen. Gould azt is elmondta, hogy a visszatérés körülményeit viszont nem fogja elmondani.

Bob Odenkirk, a Better Call Saul főszereplőjét alakító színész elkezdte mondani, hogy ez még nem minden, de Gould leállította.

A Better Call Saul hatodik, utolsó évadja április 18-án indul az Egyesült Államokban az AMC műsorán. A sorozat főszereplője az az ügyvéd, akit a Breaking Badben Saul Goodmanként ismertünk meg, a cselekménye az előtt játszódik. A Breaking Bad (magyar, ritkán használt címével: Totál szívás) a 2010-es évek meghatározó sorozata volt, több Emmy-t és más komoly díjat is nyert. 2019-ben készült hozzá egy kvázifolytatás a Netflixre, az El Camino.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!