„Bödőcs régen jó volt, de akkor is szar volt” – propagandatévét csinált saját műsorából a standupos

2022. március 30. – 12:34

Másolás

Vágólapra másolva

Bödőcs Tibor alkotói szabadságra megy, hogy kipihenje az elmúlt, pörgős időszak fáradalmait – közölte a humorista a kommunikációs munkatársán keresztül. Bödőcs turnéestjét a Comedy Central április 1-jén 21.00 órától tűzi műsorra.

A turné most ért véget és ezért egy kis alkotói szabadságot hirdetek, szünetet tartok. Legutóbb könyvet írtam, most is van egy halvány ötlet, és új estet is tervezek. Szeretnék többet lenni a családdal, mert nagyon megnyomtuk a turné végét és úgy látom, hogy már nagyon hiányzom a gyerekeimnek. Kirándulni mindenképpen többet fogunk” – árulta el a stand-upos.

A humorista a Youtube-ra is feltöltötte új műsorát, amelyen „saját karaktergyilkosságát hajtja végre”, amiben egy propagandatévé műsorát imitálják muppetshow figurákkal. A műsor azt figurázza ki, ahogyan a propagandamédia elferdíti a valóságot.

Bödőcs Tibor legutóbbi, múlt pénteki fellépésén Ruszkik, haza, család címmel adta elő műsorát, amelyben kritizálta többek között a magyar kormány orosz-ukrán háborúval kapcsolatos álláspontját, kikarikírozta a miniszterelnököt, de nem kímélte az ellenzéket sem. A fellépésről készült videót itt tudja visszanézni:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!