Itt a Disney+ Obi-Wan Kenobiról készülő sorozatának első trailere

2022. március 9. – 21:51

Másolás

Vágólapra másolva

Ahogy korábban megírtuk, tavaly márciusban elkezdték forgatni a Disney+ Obi-Wan Kenobiról szóló sorozatát, amiben Ewan McGregor játssza el a Star Wars legismertebb hősét, most pedig megjelent az első trailer is, írja a Hollywood Reporter.

A hat epizódból álló sorozatban Ewan McGregor újra eljátssza a Jedi-mester szerepét, Hayden Christensen pedig visszatér Anakin Skywalker/Darth Vader szerepében.

A történet 10 évvel A sithek bosszúja eseményei után kezdődik,

„ahol Obi-Wan szembesült a legnagyobb vereségével – legjobb barátja és jedi tanítványa, Anakin Skywalker bukásával és megrontásával, aki a gonosz Sith nagyúr, Darth Vader alakjában a sötét oldalra tért”.

A trailerben látható, ahogy Obi-Wan éberen vigyáz a fiatal Luke Skywalkerre, miközben a nagy inkvizítor (Rupert Friend) vadászik rá.

„A harcnak vége, vesztettünk”

– hangzik el Kenobitól.

A szereplők között szerepel még Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell és Benny Safdie.

A Disney+ többi Star Wars-drámájának, a Mandaloriannak és a Book of Boba Fett trailerével ellentétben az Obi-Wan trailerben John Williams zeneszerző eredeti zenéjét (a Baljós árnyakból ismert „The Duel of the Fates” című számot) használják fel, bár nem világos, hogy a sorozatban is ezt a zenét használják-e majd.

Deborah Chow, aki a Mandalorian több epizódját is rendezte, most showrunnerként tűnik fel, és McGregor, Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan és Joby Harold mellett executive producere is a sorozatnak.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!