Will Smithszel készül a Legenda vagyok folytatása

2022. március 5. – 08:37

Másolás

Vágólapra másolva

Decemberben lesz 15 éve, hogy megjelent a Legenda vagyok című film Will Smith főszereplésével, ami jó pár évvel megelőzte a 2010-es évek nagy posztapokalipszis- és zombimániáját a szórakoztatóiparban. A Richard Matheson 1954-es regénye alapján készült filmnek most jöhet a folytatása, legalábbis a Deadline úgy tudja, hogy a Warner már ezerrel dolgozik rajta, és nem is akármilyen nevekkel.

Az egyik ilyen név nem más, mint Will Smith, a 2007-es film főszereplője. Smith felbukkanása azért is érdekes, mert az ő történetszálát igazából sikerült elvarrni a film végén, azonban később kiderült, hogy a készítők készítettek egy másik befejezést is, így simán benne van a pakliban, hogy majd egy újravágott rendezői változattal ágyaznak meg a folytatásnak, vagy ezt a másik lezárást tekintik kánonnak.

Smith mellett felbukkan még egy másik kifejezetten nagy név, ugyanis Michael B. Jordant (Fekete Párduc, Creed) is sikerült leszerződtetni egy egyelőre ismeretlen szerepre. Rajtuk kívül még Akiva Goldsmant jelentették be, aki a 2007-es film forgatókönyvét is írta, de azt például nem tudni, hogy ki rendezi majd a folytatást.

Hogy miért éri meg a Warnernek folytatást csinálni egy 2007-es filmhez? Természetesen a potenciális bevétel miatt, hiszen az eredeti film közel 600 millió dollár bevételt hozott világszerte a kb. 150 milliós büdzsé mellett.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!