Bizarr élőszereplős film készül a Csipet csapatból

2022. február 16. – 20:05

Másolás

Vágólapra másolva

Egyelőre még telexes kollégáimmal is próbáljuk feldolgozni a látottakat, de nagyon úgy néz ki, hogy májusban érkezik egy félig élőszereplős, félig animált, félig CGI-film a '90-es évek egyik népszerű mesesorozatából, a Csipet csapatból. Először arra kérjük a drága olvasót, hogy nézze meg az előzetest, és csak utána olvasson tovább, mert mi sem igazán értjük, hogy mi történik a képernyőn.

Szerencsére a Consequence nagyjából összeszedte a tudnivalókat, így az alábbi dolgok derültek ki az egészen bizarr és már-már értelmezhetetlen előzetesből:

  • A film a tévésorozat után harminc évvel játszódik.
  • Chip biztosítási ügynök lett, Dale viszont még mindig a múltban él.
  • A filmben megjelenik Roger nyúl is.
  • Az egyik mókus klasszikus animációval, a másik CGI-vel szerepel.
  • És a történet szerint egy korábbi társuk eltűnése miatt ismét detektívnek állnak.

Alapból az sem világos, hogy maga a film egyáltalán milyen világban játszódik. Nemcsak azért, mert mindenféle animációs stílus keveredik egymással, hanem azért is, mert a teaser végén felbukkan egy mélynövésű, szemkontaktusra alkalmatlan, számítógépes játékok grafikájára emlékeztető, vikinget alakító Seth Rogen is. Egyszerűen nem értünk semmit.

Ami biztos, hogy a film május 20-án debütál a Disney+ felületén, ami nálunk csak nyártól lesz legálisan elérhető. Az eredeti verzióban egyébként olyan színészek szerepelnek vagy adják a hangjukat a karaktereknek, mint Will Arnett, Eric Bana, J. K. Simmons, Andy Samberg és John Mulaney.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!