Sosem maradunk Tiger King nélkül, egy hónap múlva jön a sorozat Kate McKinnonnal a főszerepben

2022. február 6. – 16:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Két évvel ezelőtt, a koronavírus-járvány kezdetének legnagyobb durranása volt a Tiger King-dokusorozat a Netflixen, ami megismertette a világgal Joe Exoticot, a methfüggő, bebörtönzött, poligám meleg állatkertest és az állítólagos állatvédő Carole Baskint, akit az ősellenségének tartott.

A Tiger King őrülete olyan méreteket öltött, hogy két fikciós sorozatot is elkezdtek belőle előkészíteni, az nem készült el, amiben Nicolas Cage játszotta volna Exoticot, az viszont igen, amiben John Cameron Mitchell (többek között a Hedwig és a mérges csonk című musical rendezője és főszereplője) játssza az állatkertest, Baskint pedig a Saturday Night Live-ból és egy rakat amerikai vígjátékból ismerős Kate McKinnon. Ehhez pedig itt az első előzetes:

A főszereplésükkel készült JOE Vs. CAROLE hivatalosan nem a Netflix sorozatából készült, hanem az ugyanezt a sztorit feldolgozó 2020-as podcastból, de ennek ellenére egy csomó minden ismerős lehet a netflixes változatból, főleg a bicikliző, néha tigrisruhát felvevő Baskin, akinek a tutyimutyinak tűnő férje (akit Kyle MacLachlan alakít) csak helyesel mellette.

Felbukkan a sorozatban Jeff Lowe és Rick Kirkham karakterei is, sőt, maga a dokumentumfilm forgatását is megemlítik, már az előzetesében is. A 2020-as dokusorozathoz a Netflix 2021-ben még elkészített egy folytatást is, arról itt írtunk.

A JOE Vs. CAROLE az NBC streamingszolgáltatóján, a Peacockon debütál majd március 3-án.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!