Michael Bay és a Netflix vezetésével forgatják újra az elmúlt évek egyik legjobb akciófilmjét

2022. január 11. – 06:07

Másolás

Vágólapra másolva

Amerikai remake készül az elmúlt évek talán legjobb akciófilmjéből, A rajtaütésből, tudta meg a Deadline. A 2011-es indonéz akciófilmnek (amelynek 2014-ben készült egy folytatása is) óriási kultusza van, leginkább annak köszönhetően, hogy nyugati filmgyártásban sohasem látott akciójelenetekből áll az egész produkció.

A remake mögött a Netflix áll, akik meg sem próbálják elaprózni a dolgokat, és producernek nem mást szereztek meg, mint Michael Bayt, a rendező pedig a Feláldozhatók 3-ért és a Sokkal több mint testőrért felelős Patrick Hughes lesz.

Az eredeti film egy indonéziai speciális egységről szól, akik egy egy hatalmas háztömbben végeznek rajtaütést, de csapdába esnek, és a helyi maffiavezér vezetésével próbálják őket kicsinálni. Az amerikai remake a hírek szerint Philadelphiában játszódik majd, és egy kommandós egység történetét követi végig, ahogy különböző besúgókon keresztül jutnak el egy nagy befolyású drogkereskedőhöz.

Az eredeti A rajtaütés-filmeket jegyző Gareth Evans író-rendező úgy néz ki, nem vesz részt a projektben. A walesi filmesnek egyébként a nem túl szokványos indonéziai karrierjének köszönhetően lett igazán ismert a neve, legutóbb a Gangs of London című brit tévésorozaton dolgozott.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!