Batman és Macskanő összeállnak az új előzetesben

2022. január 1. – 06:28

Batman és Macskanő összeállnak az új előzetesben
Zoë Kravitz mint Macskanő – Forrás: Youtube / Warner Bros. Pictures

Másolás

Vágólapra másolva

Március 3-án mutatják be Magyarországon a The Batman című filmet, amihez most megjött a második előzetes is, az elég komor és nyomasztó első beharangozó után.

A hangulata ennek sem rózsásabb, de sokkal nagyobb hangsúlyt helyez Batman (Robert Pattinson) és Macskanő (Zoë Kravitz) viszonyára, akik az előzetes egy adott pontján összeállnak, hogy feltételezhetően együtt gyúrják le a rejtélyes Rébuszt (Paul Dano), aki hullákkal és mindenféle dekódolásra váró üzenetekkel kedveskedik Gotham védelmezőjének. És akkor még valahogy ott van a képben a Pingvin (Colin Farrell) is, aki ebben az új előzetesben egy mukkot nem kap, Rébusszal ellentétben.

A filmet Matt Reeves (a modernkori Majmok bolygója-filmek) rendezte. Reeves korábban elmondta, hogy a The Batman nem része a DC-univerzumnak, semmilyen módon nem kötődik az Igazság Ligája világához, amiben Ben Affleck alakította a szuperhőst. Pattinson Batmanje a leírás alapján a bűnüldözés második évében jár, szóval van rá esély, hogy megússzuk a nagyvásznon azt, hogy megint végig kelljen nézni a Wayne-szülők halálát.

A film mellett a tervek szerint valamikor érkezik az HBO Maxra egy olyan sorozat, ami Pingvin karakterére fókuszál, és egy olyan is készülőben van, ami Gordon felügyelővel (Jeffrey Wright) foglalkozik. Ezekről még nem tudni, hogy mikor mutatják be őket.

Itt pedig a film második előzetese, amit a Vimeón 4K-felbontásban is meg lehet nézni:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!