Helikopterrel szállított kalózhajókon ugráló Mark Wahlberggel támad az új Uncharted-előzetes

2021. december 24. – 15:30

Másolás

Vágólapra másolva

Az Uncharted-sorozat az egyik legsikeresebb videójáték az elmúlt 15 évből, így csak idő kérdése volt, mikor próbálnak meg belőle filmet csinálni. És végül eljött ez az idő, ugyanis 2022-ben mutatják be a játékok előzményeként funkcionáló filmet Mark Wahlberg és Tom Holland főszereplésével, amelyhez készült most egy már-már infantilisen látványos előzetes pár olyan jelenettel, amelyeket még a legvadabb Halálos iramban-trailer is megirigyelne.

A film előkészületei nem mentek zökkenőmentesen. Közel fél tucat rendezőt és írót elfogyasztott a projekt, mire kikötöttek Ruben Fleischernél (Venom, Zombieland, Gengszterosztag), majd a Covid miatt sokáig a forgatásokkal is le kellett állni és csúsztatni a gyártást.

Most viszont már egészen biztos, hogy 2022 februárjában jön a film, amelyben a nagyon fiatal Nathan Drake-et Tom Holland alakítja, a mentorát, Victor Sullivant pedig Mark Wahlberg, de felbukkan még Antonio Banderas is, aki az előzetest is narrálja. És ha már az előzetes, hadd emeljük ki, hogy

van egy jelenet, amelyben helikopterekkel emelnek ki a vízből kalózhajókat, majd a levegőben röptetett kalózhajók között ugrál Wahlberg, Holland és több társuk.

Ez így elég lehetetlenül hangzik, de az Uncharted világától egyáltalán nem áll távol az ilyen szintű túlzás, hiszen alapvetően egy kincskeresős akció-kalandjátékról van szó, ahol a főhős nem tud két lépést sem tenni anélkül, hogy ne akarna beomlani alatta a talaj, rázuhanni egy szikla vagy megtámadni valamilyen egzotikus állat.

A szinopszis szerint az Uncharted bemutatja, hogyan ismerkedett meg egymással Drake és Sullivan, akik Magellán 500 éve elveszett kincsét próbálják megtalálni. Azt a kincset, ami Banders karaktere szerint a családját illeti, szóval ebből is lesz majd bonyodalom.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!