Félmillió forint értékben készített estélyit a Zara ruhája miatt kritizált magyar Miss Universe-nek egy hazai tervező

2021. december 22. – 10:24

Másolás

Vágólapra másolva

Megszólalt az a magyar divattervező, aki a magyar Miss Universe-nek, Jázmin Viktóriának készített ruhát az izraeli Eilatban rendezett 70. Miss Universe szépségversenyre. Alexander Richárd a Blikknek magyarázta el, hogy a járvány miatt nem kapott időben beutazási engedélyt Izraelbe, ezért nem tudta átadni az eredetileg tervezett ruhákat a szépségkirálynőnek. Jázmin Viktória így egy tízezer forintos Zara ruhában, a magyar zászlót lobogtatva állt a színpadra, hogy Magyarországot képviselje.

„10-én este volt a show, és én aznap délután egy órakor kaptam meg az engedélyt, hogy beutazhatok az országba. Repülővel három és fél óra az út Tel-Avivba, onnan még nagyjából öt óra autóval Eilatba, szóval fizikailag lehetetlen lett volna, hogy odaérjek a ruhával” – magyarázta az interjúban Alexander Richárd ruhatervező, aki elmondása szerint egy héten keresztül mindennap, minden pillanatban készen állt arra, hogy repülőre ülhessen.

Múlt héten a Telex kereste Jázmin Viktóriát és Panyik Gábort, a Miss Universe Hungary jogtulajdonosát is, utóbbi visszahívást is ígért, de azóta sem jelentkezett. Vasárnap jelentkeztek viszont Jázmin szülei, akik azt írták, hogy kénytelenek ők nyilatkozni, ha már a szervezők és jogtulajdonosok ezt nem tették meg. A szülők is azt írták levelükben, hogy az eredeti fellépőruhák a járványügyi korlátozások miatt nem jutottak el időben a lányukhoz.

A Blikk szerint kiderült, hogy nemcsak a Forrás fantázianevű Richard Alexander ruhát, de Jázmin szponzorruháit sem küldték ki időben, így a divattervező végül két ruhát is készített, aminek csak a varrási költsége meghaladja az 500 ezer forintot. A másodikat egy nap alatt készítették el. Alexander Richárd szerint egyébként nem akkora tragédia, hogy Zara ruhában állt a kifutóra a magyar szépségkirálynő. „A divatszakmában mindenki a Zarából hord ruhákat fotózásra” – magyarázta a tervező, aki szeretné majd bemutatni az általa elkészített ruhát.

Idén nincs szerencséjük a szépségkirálynőknek, a hét elején ugyanis egy másik világraszóló szépségversenyt, a Miss Worldöt is lefújták, éppen a döntő napján, ami miatt a magyar Miss World Hungary versenyigazgatói, Rogán Cecília és Sarka Kata is szomorúak voltak. A legfrissebb információk alapján a szépségversenyt 2022 márciusában rendezik meg Puerto Ricóban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!