Közel 20 év után szerepel ismét tévésorozatban Tom Hanks

2021. december 13. – 19:21

Másolás

Vágólapra másolva

Van egy pár abszolút A listás hollywoodi színész, akik még tartják magukat ahhoz a régi trendhez, hogy nem szerepelnek tévésorozatokban. Ilyen Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Johnny Depp vagy éppen Tom Hanks. Utóbbi színészként (tehát nem narrátorként vagy szinkronhangként) utoljára 2003-ban volt látható a Freedom: A History of US nevű dokusorozatban Abraham Lincolnként. Most viszont a Deadline írja, hogy Hanks hamarosan felbukkanhat a Yellowstone hamarosan megjelenő előzménysorozatában.

A Yellowstone a modern filmgyártás egyik legmenőbb író-rendezőjének, Taylor Sheridannek (Sicario, Wind River, Hell or High Water) a tévésorozata, amely már a negyedik évadánál tart, és egy gazdag montanai család életét mutatja be a modern kori cowboyok és Kevin Costner családfő szemszögéből.

A hamarosan megjelenő 1883 ennek a családnak és a Yellowstone birtoknak az előzményeit mutatja be az amerikai polgárháborús időszakban, és olyan arcok tűnnek majd fel a produkcióban szereplőként, mint Tim McGraw, Faith Hill vagy Billy Bob Thornton, és a hírek szerint a második epizódban szerepel majd Tom Hanks is, aki egy tábornokot alakít. Elég valószínű, hogy Hanks csak epizódszerepet kap a produkcióban, de majd minden kiderül, miután december 19-én debütált a sorozat a Paramount+-on.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!