Egymást cséplő T-rexekkel indít az új Jurassic World-film

2021. november 24. – 21:49

Másolás

Vágólapra másolva

Jövőre kerül a mozikba az új Jurassic World-film, ami a Világuralom alcímet kapta, és most kihoztak hozzá egy 5 perces rövid előzményt. A kisfilm a Világuralom prológusaként működik, és nem lesz látható a jövőre mozikba kerülő filmben.

A kisfilmben először visszamegyünk 65 millió évet az időben, ahol a békés dínók életét két egymással harcoló T-rex szakítja meg, majd a vesztest megcsípi egy moszkitó. Valószínűleg az a moszkitó, amelynek kulcsszerepe volt az eredeti Jurassic Park-filmekben, majd a későbbi modern folytatásokban. Ezután ugrunk röpke 65 millió évet előre az időben, és már azt látjuk, hogy egy bazi nagy T-rexet üldöz egy katonai helikopter, hogy aztán a dínó rátörjön egy autós mozi mit sem sejtő közönségére. Végül a T-rexnek sikerül nyomtalanul kereket oldani az erdőben, bármennyire is furán hangzik ez. A filmet író és rendező Colin Trevorrow egyébként a 2018-as filmhez akarta felhasználni a jelenetet, de aztán kivágta a végleges verzióból.

Annyit már lehet tudni, hogy az eredeti filmek nagy hármasa (Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum) nemcsak visszatérnek, hanem fontos szerepük lesz a jövő évi filmben, de az új filmek szereplői is felbukkannak majd, mint Chris Pratt, Bryce Dallas Howard vagy Daniella Pineda. A Jurassic World: Világuralom 2022 júniusában kerül a mozikba, ha minden jól halad.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!