Sorozat lett abból, hogyan kerül ki Pamela Anderson és Tommy Lee házipornója

2021. november 18. – 19:42

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett az első előzetese a Pam & Tommy című sorozatnak, ami egész egyszerűen arról szól, hogyan került a nyilvánosság elé az a házipornó, amit Pamela Anderson, a Baywatch sztárja, és Tommy Lee, a Mötley Crüe dobosa készítettek, értelemszerűen saját használatra.

A választ pedig úgy hívják, hogy Rand Gauthier, ő lesz a sorozat főszereplője, akit Seth Rogen alakít. Gauthier volt az, aki egy biztonsági rendszert telepített Lee házába, és egyszerűen lenyúlta a felvételt, ami nemsokára az akkor éppen eléggé kezdetleges formában létező interneten kötött ki, onnan pedig gyakorlatilag az egész világ láthatta a kilencvenes évek egyik ikonikus amerikai sztárpárjának videóját.

A sztori amúgy is a kilencvenes években játszódik, szóval egy adag nosztalgia már így is adott, ezt az előzetes meg is fejeli azzal, hogy alatta az Are You Gonna Go My Way? szól Lenny Kravitztől:

Andersont Lily James (Hamupipőke, Baby Driver), Leet pedig Sebastian Stan (a Tél Katonája a Marvel-univerzumból) alakítja. A sorozatot Craig Gillespie (Én, Tonya) rendezte.

A Pam & Tommy 2022. február 2-án debütál a Hulu nevű amerikai streamingszolgáltatón, magyar bemutatóról egyelőre nem tudni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!