Jövőre megint Magyarországra jön a Red Hot Chili Peppers

2021. október 7. – 17:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtök délelőtt még csak egy kiszivárgott videóból lehetett sejteni, délután négykor viszont hivatalosan is kiderült, hogy a 2016-ban két telt házas budapesti koncertet adó Red Hot Chili Peppers jövőre ismét visszatér Magyarországra, és ezúttal a Puskás Arénában lépnek majd fel 2022. június 15-én – írja a Lángoló.

A lap korábban erre a kiszivárgott videóra hivatkozva írta meg, hogy visszatér a zenekar, később azonban a Red Hot Chili Peppers a hivatalos YouTube-csatornájára is feltette a videót, ahol híradót színlelve jelentik be a helyszíneket. Amellett, hogy kiderült, hogy ezek között Budapest is ott van, azt is érdemes kiemelni, hogy a 2016-os koncerttel ellentétben – amikor még Josh Klinghoffer gitározott a zenekarban – ezúttal a legendás gitárosukkal, John Frusciantével érkeznek hozzánk.

Ugyancsak említésre méltó a velük turnézó előadók listája, itt olyan nevek vannak, mint Anderson .Paak, A$AP Rocky, Beck, Haim, King Princess, St. Vincent, a The Strokes, vagy Thundercat. Hozzánk a hivatalos sajtóanyag szerint A$AP Rocky és Thundercat érkeznek majd, ami elsőre elég különös párosításnak tűnik a Red Hot Chili Peppers mellé, de az biztos, hogy itt aztán tényleg mindenki megtalálja a maga számításait. A Lángoló cikke szerint a jegyek október 15-én 10 órától lesznek kaphatók.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!