Daniel Craig nem tervezi, hogy a teljes örökségét a gyerekeire hagyja, mert az ízléstelen lenne

2021. augusztus 20. – 08:23

Másolás

Vágólapra másolva

A brit Candis Magazinnak adott interjút Daniel Craig, akit az elmúlt években leginkább James Bondként vagy a Tőrbe ejtve (Knives Out) nyomozójaként lehet ismerni. A beszélgetésben szóba került az öröklés kérdése, amivel kapcsolatban Craig elmondta, hogy alapvetően elég ízléstelennek tartja magát a koncepciót is, és biztosan nem hagyja majd a teljes vagyonát a gyerekeire.

Nincs egy olyan bölcs mondás, hogy ha gazdagon halsz meg, akkor kudarcot vallottál?

– idézi a színész Andrew Carnegie egykori iparmágnást, aki halála előtt és a végrendeletében is elajándékozta a hatalmas vagyonát. Craig nem tervez hatalmas vagyont tovább adni az örököseinek, hanem a tervei szerint halála előtt megszabadulna tőle vagy elajándékozná.

Craig nyilatkozata azért is különösen erős, mert a Variety épp most publikált egy cikket a legjobban kereső hollywoodi sztárokról, amelynek a színész az élmezőnyében van. Nem csak a Bond-filmeknek, hanem annak is köszönhetően, hogy a Netflix berendelte a Tőrbe ejtve két folytatását, amivel 100 millió dollárt kaszál Craig. A színésznek egyébként két lánya van, az egyiknek Rachel Weisz színésznő az anyja.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!