A novemberben megjelenő új Call of Duty visszatér a második világháborúhoz

2021. augusztus 20. – 13:01

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Bejelentették a legújabb Call of Duty-játékot, ami a Vanguard alcímet kapta, és november 5-én jelenik meg. A Vanguard visszatér a játék gyökereihez, vagyis a második világháborúhoz, és az ígéretek szerint lesz egyjátékos sztorimód, ami valós történelmi eseményeken vezeti át a játékost. A helyszínek között szerepel Észak-Afrika, Nyugat- és Kelet-Európa, illetve a Csendes-óceán is.

A sztori a különleges erők eredettörténetét mutatja be különböző szemszögökön keresztül. A Task Force One történetét különböző nációkhoz tartozó szereplőkön keresztül élheti majd át a játékos, és a karakterek olyan valódi történelmi személyiségek ihlették, mint a hírhedt szovjet mesterlövész, Ljudmila Pavlicsenko.

Az egyjátékos mód mellett lesz természetesen multiplayer is, összesen 20 pályával és egy csomó játéktípussal jelenik majd meg a Vanguard. Ezek között lesz egy „Champion Hill” elnevezésű mód, amelyben egy-egy játékos küzdhet egymás ellen, vagy 2-3 fős csapatok. Visszatérnek a zombik is, amelyeket a korábbi Black Ops Cold War-ból is ismerhetnek a játékosok.

Ezzel párhuzamosan már dolgoznak azon, hogy a Vanguardban szereplő pályák játszhatóak legyenek a Call of Duty battle royal spinoffjában, a Warzone-ban is, amelyhez jár majd egy új anticheat, vagyis csalásokat kiszűrő rendszer is. Az Activision úgy fogalmazott a Vanguarddal kapcsolatban, hogy ezzel egy új metaverzum jön létre, ami összeköti a Vanguardot a modernebb időkben játszódó Black Ops Cold War és Modern Warfare játékokkal is.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én jelenik meg minden fontosabb platformra, vagyis PC-re, illetve az előző (PS4, Xbox One) és az újgenerációs konzolokra (Xbox Series X / S, PS5) is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!