Eljegyezték Vajna Tímeát – „Mindig szeretni fogom Andyt, de az élet nem állhat meg”

2021. augusztus 13. – 09:00

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Vajna Tímea az Instagramon posztolta, hogy eljegyezték. A tíz képből álló poszt első képén az ő és az új vőlegénye keze látható, Vajna Tímea ujján egy óriási gyűrűvel. A többi képen vegyesen szerepelnek együtt vagy egyedül, de valamiért a házról is van egy fotó.


A poszt szövege angol nyelvű, és azzal kezdődik, hogy „barátságtól szerelemig”, majd a dátum (július 21.) után úgy folytatódik, hogy váratlan időben, váratlan emberrel esett szerelembe, nem gondolta, hogy készen áll erre, de olyan jó volt hozzá a férfi, hogy belesodródott a dologba, és szépen lassan szerelembe esett vele. A poszt a „eljegyezve” és „eljegyzés” hashtagekkel zárul.

A 24.hu azóta észrevette, hogy az egyik rosszalló kommentre Vajna azt válaszolta, hogy

„Fáj és mindig szeretni fogom Andyt. Örökké! De az élet nem állhat meg… szeretnék újra boldog lenni és saját családot.”

Vajna Tímea a posztban nem nevezi meg és nem is tageli be vőlegényét, de a képek alapján ő a bulvársajtóban általában Zoliként emlegetett barátja, akivel egyszer már szakítottak, aztán kibékültek. A teljes neve Ráthonyi Zoltán, és szülei kereskedő nagyvállalkozók, a korábbi sajtóhírek szerint cégük a Reál Hungária Kft. egyik alapítója. Az apa, idősebb Ráthonyi Zoltán vagyonát 6-8 milliárd forintra becsülik.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!