Oscar Isaac és Jessica Chastain próbálják kikupálni a házasságukat

2021. július 10. – 17:20

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szeptemberben érkezik az HBO-ra a Jelenetek egy házasságból Amerikára és a jelenbe átültetett változata. Az eredeti sorozat, és az abból összevágott film talán Ingmar Bergman rendező egyik legismertebb munkája.

A svéd tévé 1973-ban mutatta be a Jelenetek egy házasságból sorozatváltozatát, amit Bergman a saját, Liv Ulmannal kötött házassága ihletett. A hazájában óriási népszerűségnek örvendő tévésorozatot újravágta, és a háromórás változat már eljutott a világ mozijaiba is, ebben a formájában lehet a legjobban ismerni. A történet tíz évet ölelt fel egy házaspár életéből. A férjet Erland Josephson, a feleséget Bergman exe, Liv Ullman alakította.

Az ő szerepüket játssza most el Oscar Isaac és Jessica Chastain, akik legutóbb a 2014-es Egy durva év című film szerepeltek együtt. A feleséget eredetileg Michelle Williams alakította volna, de ő ismeretlen okokból távozott a sorozatból.

Arról keveset tudni, hogy mennyiben fog különbözni a két sorozat, az biztos, hogy a 2021-es verzióban a helyszín az Egyesült Államok. A minisorozatot Hagai Levi írja és rendezi, aki az eredeti, izraeli Terápiát is készítette.

A Jelenetek egy házasságból előzetese:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!