A pesti rakparton száguldozik Scarlett Johansson a Fekete Özvegy új előzetesében

2021. május 17. – 19:18

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap mutatták be a júliusban mozikba kerülő Fekete Özvegy című film egyik előzetesét, amelyben Scarlett Johansson és Florence Pugh a pesti rakparton száguldozik.

A film egy korábbi előzetesben is feltűnt már Budapest több pontja, látható volt a Citadella, a Keleti pályaudvar és a Magyar Tudományos Akadémia is, az Alkotmány utca pedig a Fekete özvegy és a Taskmaster nevű főgonosz küzdelmének színhelye lett a trailer alapján.

A mostani részletbe, amelyet vasárnap az MTV Movie és TV Awards díjátadóján mutattak be, az éppen viszonylag szelíd forgalmú pesti rakpart kerül be, amelyen Scarlett Johansson és Florence Pugh kergetőzik egy motorossal, közben törnek, zúznak és rossz reflexekkel hajolnak el a lövések elől.

A kétszeres Oscar-jelölt Scarlett Johansson által játszott karakter eredettörténetét bemutató képregényfilmet július 9-én mutatják be a mozik és a Disney Plus. A bemutatót már tavaly óta többször elhalasztották a járványhelyzet miatt. A Cate Shortland által rendezett film feltehetően az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után játszódik majd.

A Marvel-képregényekben először 1980-ban jelent meg a Taskmaster nevű karakter, aki ellenfeleinek bármilyen fizikai képességét utánozni tudja. Az antihős korábban egyik Marvel-filmben sem szerepelt. A film főbb szerepeit, a Fekete Özvegy fogadott családtagjait Florence Pugh (Kisasszonyok), David Harbour (Stranger Things) és Rachel Weisz (A kedvenc) alakítják majd.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!