Tom Hardy és a parazitája reggelit főznek – itt a Venom 2 előzetese

2021. május 10. – 16:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A koronavírus-járvány elleni oltások terjedésével lassan, de biztosan éledeznek a mozik is, amit az is jelez, hogy már nem a filmbemutatók eltolásáról szóló hírek, hanem az újabb és újabb előzetesek érkeznek. A hét első nagy trailerbombáját a Sony és a Marvel dobta le a Venom második felvonásával, a Venom: Carnage színre lép előzetesével.

Carnage, vagy ahogy a magyar képregényfordításokból ismerős lehet, Vérontó nem más lesz, mint az előzetes alámondását is biztosító Woody Harrelson, akivel már a Venom első részének főcím utáni jelenetében is találkozhattunk.

Harrelson részben egy Cletus Kasady nevű pszichopata sorozatgyilkost alakít majd, részben pedig a parazita/szimbióta hatása alá kerülő szörny hangját adja majd, akit minden bizonnyal a főszereplő Tom Hardynak, illetve Venomnak kell majd megállítania.

Ez a film lesz – az elsősorban a digitális mozgásrögzítéses (motion capture) szerepeiről ismert – Andy Serkis harmadik rendezése.

A filmet eredetileg 2020. október 20-án mutatták volna be, ezt több halasztás után most 2021. szeptember 17-re tervezik Amerikában.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!