Rejtélyes részlet érkezett az új Stranger Things-évadból

2021. május 6. – 15:29

Rejtélyes részlet érkezett az új Stranger Things-évadból
Részlet az új előzetesből – Kép: Youtube/Stranger Things

Másolás

Vágólapra másolva

Azt még mindig nem lehet tudni, hogy mikor fog pontosan visszatérni a Stranger Things a Netflix műsorára, de azt már nagyjából lehet sejteni, hogy merrefele fog tartani a sztorija. Legutóbb még egy egészen más világba eresztették bele készítők azt a részletet, amiből minden kétséget kizáróan kiderül: a harmadik évad fináléjában meghalt szereplő, Hopper, igenis él, csak éppen egy munkatáborban robotol a Szovjetunióban.

A csütörtökön kirakott részletben egy furcsa intézet mindennapjait nézhetjük, ahol kopaszra nyírt, kórházi köpenyt viselő gyerekek játszanak, majd megérkezik a terembe egy felnőtt, akinek mindenki hangosan köszön. A férfi azt mondja, hogy valami különlegessel készült mára. A kamera aztán elkalandozik a folyosón, és ráközelít egy ajtóra, amin a 11-es szám van, ami az Eleven nevű főszereplőre utalhat. Akit ez a felnőtt meg is szólít, Elevennek kipattannak a szemei, a videónak pedig vége is.

A felnőtt Martin Brenner, azaz az Elevent felnevelő Papa, akit Matthew Modine alakított a sorozatban. Brenner volt az az egykori energiaminisztériumi tudós, aki a Hawkins Labben kinevelte a különleges képességekkel rendelkező kislányt a kisváros tudta nélkül.

A Stranger Things indulásakor a Netflix talán egyik legnagyobb saját gyártású durranása volt 2016-ben, a nyolcvanas évek popkultúrájából építkező sztori egy csapat gyerekről szól, akik furcsa dolgokra, szörnyekre és alternatív dimenziókra bukkannak a saját kisvárosukban. A sorozatot a Duffer testvérek készítették, és olyan nyolcvanas években sztároknak számító színészek tűntek fel benne, mint a már említett Matthew Modine vagy Winona Ryder. A harmadik évad 2019-ben ment a Netflixen, a negyediknek még nincs konkrét premierdátuma, de feltehetőleg még idén láthatjuk.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!