Megtartják az idei Bánkitó Fesztivált

2021. április 27. – 13:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Július 8. és 10. között megtartják a Bánkitó Fesztivált, ami a szervezők ígérete szerint kisebb lesz a szokásosnál, és csak nagyon limitáltan lehet majd jegyekhez hozzáférni.

Sajnos a helyzet kiszámíthatatlansága ugyan hátráltatja a tervezést, és bár biztosan még nem lehet tudni, hogy milyen korlátozások lesznek, és milyen formában lesz lehetséges a fesztiválozás, több különböző eshetőségre is megvannak a megfelelő forgatókönyveink

– mondta el Oláh Kata a fesztivál ügyvezetője a Bánkitó sajtóközleményében.

Ahogy minden évben, úgy az idei fesztiválnak is külön tematikája lesz. „Ne hátra nyilazz, hanem előre! Idén végre mindenki beolttathatja magát Hungrovakcinával, a magyarság szérumával, és a tavaly elkezdett fonalat felvéve nekivághatnak a nagy Hungaroterápiának, hogy megfejtsék, vajon mi teszi a magyart? Az, hogy itt született, itt él, beszéli a nyelvet, vagy hogy magyarnak
vallja magát?” – írják.

A tervek szerint két élőzenei színpad és egy elektronikus zenei helyszín lesz, ahol koncerteket és bulikat tartanak, az elmúlt évektől eltérően kizárólag magyar fellépőkkel.

A szervezők azt is írják, hogy a tavaly elmaradt fesztivál miatt sokan döntöttek úgy, hogy a megvásárolt jegyüket áthozzák az idei rendezvényre, ezért csak nagyon kevés jegyet értékesítenek majd. Bérletet például csak azok tudnak vásárolni, akik feliratkoztak a Bánkitó hírlevelére.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!