Curtis a crackre csúszott rá nagyon komolyan az elmúlt években

2021. március 29. – 10:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Érdekes részlet derült ki Osváth Zsolt műsorában, a Zshow Time-ban Curtis drogproblémáival kapcsolatban. Mint emlékezetes, a rapper droghasználati szokásairól Majka rántotta le a leplet, amikor egy szegedi fellépésén kifakadt zenésztársa kokainproblémáira. Curtis kálváriája azóta kirobbanthatatlan a bulvársajtóból, a TV2 még dokumentumfilmet is forgatott a rehabot választó előadóról.

Eddig a sajtó végig kokainhasználatról írt Curtis esetében, azonban az adásban kiderül, hogy a rapper cracket fogyasztott rendszeresen. A crack a kokain kristályos formája, és általában üvegpipában hevítve szívják el. A crack sokkal erősebb és intenzívebb, mint a kokain, ezért a szakértők szerint jóval hamarabb kialakulhat a pszichikai vagy a fizikai függés a használónál.

Curtisről az is kiderült, hogy 21 éves koráig nem is ivott, és a Majkával közös Belehalok című szám sikere után kezdett el drogozni, de a cracket csak 27-28 évesen próbálta ki először. Ennek az egyik komoly mellékhatása a mániás paranoia, amelyről a rapper is beszélt.

A crack egyébként nem annyira elterjedt kábítószer Magyarországon, mint a kokain, így a beszerzése is jóval nehezebb.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!