Három és fél év alatt 97 kilót fogyott, és már túlsúlyosoknak ad életmódtanácsokat Kovi, a volt pornóproducer

2021. március 25. – 08:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Fotóriporterből lett felnőttfilm-készítő a '90-es években Kovács István Kovi, akinek első filmjei még VHS-en jelentek meg. A Wikipédia szerint a legelső filmje annyira népszerű volt, hogy több tízezer darabot adtak el belőle. Kovi, aki pályája során számos díjat nyert el, köztük többször a pornó-Oscart is, hét-nyolc éve felhagyott a felnőttfilmgyártással. Öt évvel ezelőtt, több mint 200 kilósan fogyókúrázni kezdett: 2019 májusáig 85 kilótól szabadult meg, mostanra pedig összesen 97 kilót adott le.

Az elhízás miatt vérnyomásproblémái voltak, cukorbeteg is volt, fájtak az ízületei, és asztma is kínozta, ám már 2019-ben azt mondta a Blikknek, hogy ezek nagy része elmúlt. Akkor a mínusz 100 kilót tűzte ki célként, most a lapnak azt mondta, még tíz kilót szeretne leadni.

A volt pornóproducer-rendező állítja, olyan diétát talált, amivel nem kell sanyargatnia magát senkinek, mostanra pedig más túlsúlyosaknak segít életmódtanácsokkal. „Én pedig csak a saját példámból kiindulva tudom segíteni a sorstársaimat. Nekem valahogy sokkal jobban megnyílnak az emberek és jó érzés azzal szembesülni, hogy megbíznak bennem, én pedig reményt adhatok” – mondta a lapnak Kovi, aki amúgy táplálékkiegészítőket is forgalmaz MLM-rendszerben, de erre nem tért ki az interjúban.

Fotó: Az Igazi Kovi / YouTube
Fotó: Az Igazi Kovi / YouTube

Beszélt ugyanakkor arról, hogy a felnőttfilmezést már teljesen lezárta, ennek ellenére a mai napig kap emaileket régi üzlettársaktól, megrendelőktől, hogy nem volna-e kedve folytatni. „Legutóbb például pénteken kaptam egy olyan levelet, hogy jön Magyarországra egy olasz producer és szeretne velem találkozni, azért, hogy forgassunk újra együtt. Azt válaszoltam, hogy szívesen találkoznék vele egy kávéra, ha lehetne valahol kávézni, de egyébként nincs értelme, mert úgysem fogok újból forgatni” – magyarázta.

Kovi edzeni is szokott. Mint mondta, eddig konditerembe járt, ahol volt olyan részleg, ahol hasonló korú emberek edzettek, mint ő, így nem érezte magát kellemetlenül. „Most viszont itthon kellene rávennem magamat arra, hogy mozogjak, de egyelőre ez még várat magára”– mondta a volt pornóproducer, aki önkéntes karanténban várja, hogy beoltsák – az első adagot épp a héten kapja meg.

Az elhízásról és az ezzel kapcsolatos betegségekről, következményekről ebben a cikkben olvashatnak hosszabban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!