Újabb különkiadást csinál a koronavírusról a South Park

2021. március 4. – 12:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Utoljára 2019-ben volt teljesen új évada az 1997 óta futó South Parknak, és ugyan 2022-ig szerződésük van arról, hogy addig még legalább három évadot le kell gyártaniuk, az elmúlt két évben mindössze egy darab új epizód jelent meg, méghozzá egy dupla résszel felérő különkiadás 2020 őszén a Covidról. Azóta nagy a csend a South Park táján, de most megjelent az előzetes egy újabb különkiadáshoz, amelynek ugyanúgy a koronavírus a központi témája.

Ahogy a tavaly őszi, úgy a március 10-én megjelenő South ParQ Vaccination Special is közel egyórás lesz a szokásos félórás adás helyett, és már a címből nem nehéz arra következtetni, hogy az oltásról és a QAnonhoz hasonló összeesküvés-elméletekről fog szólni.

Az előzetesből az is kiderül, hogy Butters és páran valószínűleg beállnak az oltásellenesek táborába, míg a többi gyerek próbál minél hamarabb oltáshoz jutni.

Az epizód amerikai idő szerint március 10-én este 20:00 órakor kerül adásba, de ahogy az lenni szokott, utána rögtön felkerül a South Park honlapjára, ahol magyar IP-címmel is meg lehet nézni nem csak új epizódot, hanem az összes eddig megjelentet is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!