Épségben megkerültek Lady Gaga elrabolt kutyái

2021. február 27. – 07:40

Másolás

Vágólapra másolva

Épségben megtalálták és átadták a rendőrségnek Lady Gaga két francia bulldogját, írja a BBC. Az állatokat szerda este vitte magával egy fegyveres rabló, aki rálőtt az énekesnő bérsétáltatójára Hollywoodban. Összesen három kutya volt, de az egyik el tudott menekülni, és később meg is találták.

Az ellopott és mostanra előkerült kutyákat, Kojit és Gustavot a rendőrség szerint már át is adták az éppen Rómában tartózkodó énekesnő embereinek.

A kutyák előkerülésének mikéntjéről keveset tudni még. Az Associated Press azt írta, hogy egy nő vitte be őket az egyik Los Angeles-i rendőrőrsre, és az énekesnő emberei megerősítették, hogy az ő kutyáiról van szó. A rendőrségi szóvivő szerint úgy tűnt, hogy a nőnek nem volt köze a rabláshoz.

Gaga korábban 500 ezer dolláros jutalmat ajánlott fel annak, aki visszajuttatja hozzá a kutyáit. Egyelőre nem tudni, hogy jelentkezett-e a pénzért valaki. Letartóztatás nem történt a rablási ügyben.

Forrás: Instagram / Lady Gaga
Forrás: Instagram / Lady Gaga

A meglőtt kutyasétáltató, Ryan Fischer pénteken még kórházban volt, de nincs súlyos állapotban, a családja szerint teljesen fel fog épülni. Az énekesnő a Twitterén is köszönetet mondott neki, hősnek nevezte.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!