Kirúgták Horváth Tamást a Sztárban sztárból

2021. február 12. – 22:58

Másolás

Vágólapra másolva

Horváth Tamás nélkül kezdődik majd el a TV2-n a Sztárban sztár leszek! című műsor, ugyanis a Bors megtudta, hogy a tévécsatorna a továbbiakban nem tart igényt az énekes munkájára. A TV2 mindössze annyit közölt a bulvárlappal, hogy számukra egyértelmű volt, hogy Horváth nélkül képzelik el az új évadot, ezért a válogatókon már megújult zsűri lesz látható.

Az eset azért is érdekes, mert a karrierjét főleg a Youtube-on beindító Horváth az elmúlt években gyakorlatilag a TV2 arca lett. 2017-ben ő nyerte meg a Sztárban sztárt, egy évvel később szerepelt a Nagy Duettben, majd utána a Sztárban sztár leszek! című műsornak lett az egyik zsűrije 2019-ben.

A bulvárlap egyébként úgy vezeti fel a cikket, mintha az tett volna be a TV2 és Horváth kapcsolatának, hogy az énekes furcsa körülmények között távozott a csatorna másik műsorából, a dögunalmas Dancing With the Stars-ból. A furcsa körülmény a hivatalos kommunikáció szerint az volt, hogy Horváth olyan komoly fejsérülést szenvedett az egyik próbán, hogy kórházba kellett szállítani, és nem tudta folytatni ezért a versenyt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!