Egy gitárpedál áramkörei és nem a vakcinában lévő 5G-chip ábrája van a neten terjedő fotón

2021. január 6. – 10:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Rengeteg összeesküvés-elmélet és kamu információ kering a koronavírus elleni oltásokról; ezek egyike, hogy az oltással egy chipet akarnak az emberek szervezetébe juttatni, hogy aztán megfigyelhessék és irányíthassák őket a Tudjukkik. Hiába hangzik ez is hatalmas hülyeségnek, nem szabad lebecsülni a konteó erejét, amit az is jól mutat, hogy egy amerikai gyógyszerész szándékosan hagyott tönkremenni több száz dózisnyi vakcinát, mert azt hitte, hogy az oltóanyag megváltoztatja az emberek DNS-ét.

A különböző konteók az emberek oltási hajlandóságát is aláássák, ami elég nagy probléma a járvány elleni küzdelem szempontjából, főleg, hogy sok országban – mint például Magyarországon – a lakosság eleve bizalmatlan az oltással szemben.

A Mashable hívta fel a figyelmet egy, a közösségi médiában keringő képre, ami a leírás szerint annak az 5G-chipnek az áramköreit mutatja, amit az oltóanyag tartalmaz. (Tehát itt már összekapcsolódnak az 5G technológiával és az oltással kapcsolatos konteók.)

Természetesen szó sincs semmiféle chipről, valójában egy Boss Metal Zone-típusú gitárpedál kapcsolásait mutatja be.

Erre egy Mario Fusco nevű felhasználó hívta fel a figyelmet a Twitteren, bejegyzésében azt írta, hogy Olaszországban osztották meg többen a fotót. Egy linket is csatolt hozzá, ami egy olasz nyelvű oldalra visz: az ott található szöveg szerint az oroszoknak sikerült kivonniuk a Pfizer-BioNTech-vakcinából a chipet, amiben 4 processzor és 4 tranzisztor működik, és az 5G-hálózaton keresztül érkező jelekkel irányítják a beoltott embereket. Miközben ha valaki figyelmesen megnézi az ábrát, olyan feliratokat talál, mint hogy „bass” és „volume”. A Mashable szerint elképzelhető, hogy az egész egy troll műve, és a kétkedők ugratására csinálta.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!