Nicolas Cage segít majd eligazodni a csúnya szavakban

2020. december 9. – 17:09

Nicolas Cage segít majd eligazodni a csúnya szavakban
Nicolas Cage a History Of Swear Words című műsor házigazdájaként – Fotó: Adam Rose/Netflix

Másolás

Vágólapra másolva

Január 5-én mutatja be a Netflix a History of Swear Words (A csúnya szava történelme) című műsorát, amiben különböző, amerikai káromkodások és explicit szavak jelentését és eredetét fogják feltérképezni szakértők, egy olyan nagyágyú műsorvezetésével, mint Nicolas Cage.

A műsor a fuck, shit, bitch, dick, pussy és damn szavak eredetét fogja felfedni, és már most simán el lehetne gondolkodni azon, hogy milyen műsorvezetővel és milyen szavakkal lehetne ezt Magyarországon elképzelni. Az amerikai változatban a szakértők mellett olyan híresebb vendégek is szerepelni fognak, mint Sarah Silverman, Nick Offerman, vagy a szaktudását már a Drót című sorozatban bebizonyító Isaiah Whitlock Jr.:

Szórakoztatóipari szempontból azért érdekes a History of Swear Words, mert ez lesz Cage első tévés munkája, bár időrendben később jelentették be, mint azt, hogy ő fogja alakítani a Tiger Kingből ismert Joe Exoticot egy fikciós sorozatban. Cage legutóbb a Jui Juitsu című verekedős sci-fiben szerepelt, a következő filmje pedig a The Unbearable Weight of Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) lesz, amiben saját magát alakítja, ahogy megpróbálja megvédeni a családját egy fanatikus rajongótól. (Variety)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!