George Clooney azt mondja, 25 éve porszívóval vágja a haját

2020. december 5. – 10:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Múlt vasárnap volt George Clooney a CBS Sunday Morning műsorának vendége, a saját otthonában (pontosabban Los Angeles-i háza kertjében) adott interjút, elsősorban azért, hogy új filmjét, a Midnight Sky című thrillert reklámozza.

Amikor arról beszélgetett a riporterrel, hogy a karantén alatt mennyi mindent csinál otthon egyedül, akkor mesélte el azt a szokatlan tényt, hogy 25 éve saját magának vágja a haját egy Flowbee nevű, a nyolcvanas években elhíresült eszközzel.

„A hajam valóban olyan, mint a szalma, könnyű levágni. Nem igazán lehet elrontani. Még évekkel ezelőtt vettem egy Flowbee nevű dolgot. Olyan, mint egy porszívó és egy olló egyben, és az még mindig megvan. A hajvágásom szó szerint két percig tart”

– magyarázta a színész.

Aztán – ahogy arra a Vulture cikke felhívja a figyelmet – csütörtökön újra elővették Jimmy Kimmel Live! című műsorában a szupersztár porszívós hajvágásának témáját, sőt, ott be is mutatta Clooney, miként vágja a haját a porszívóra erősített Flowbee-vel. Ebben a videóban 7:10-től látható:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!