Rejtélyes videóban jelentették be a Black Mirror következő epizódját

2020. december 4. – 19:53

Másolás

Vágólapra másolva

Ugyan Charlie Brooker idén egyszer már elmondta, hogy nem érdemes azzal számolni, hogy mostanában jön egy új évad az általa megalkotott disztópikus antológiából, a Black Mirrorból, egy új rész a jelek szerint hamarosan mégis érkezik majd Death To 2020 (Halál 2020-ra) címmel – írja az NME.

Erről maga Brooker rántotta le a leplet egy Twitteren megosztott rövid videóban. Ebből kiderült, hogy egy olyan évet, mint 2020, még a Black Mirror alkotói sem tudtak volna kitalálni, de hozzátenni azért szeretnének valamit. Ezt követően jelenik meg a Death To 2020 felirat, majd az is kiderül, hogy a projekt hamarosan érkezik.

Hivatalosan ugyan ezen kívül semmi nem derült még ki az új részről, ám az NME szerint valószínű, hogy egy Hugh Grant által nemrég leleplezett áldokumentumfilmről van szó, amiben az angol színész játssza majd a főszerepet. Grant korábban a New York Magazine-nak beszélt arról, hogy Brooker egy 2020-ról szóló áldokumentumfilmen dolgozik a Netflixnek, amiben ő egy történészt alakít majd, akit erről az évről faggatnak. Saját bevallása szerint elég visszataszító lesz benne, de a parókáját szeretni fogják.

Júniusban egyébként Madridban már elkezdett keringeni egy hasonló témájú kamukampány, ami szerint a sorozat hatodik évada 2020-ban zajlik a való életben. Brooker ugyanakkor korábban arról beszélt, hogy elég elfoglalt volt, így a közeljövőben nem várható egy újabb évad, és azt is hozzátette, nem tudja, hogy jelenleg mennyire vágynak az emberek széthulló társadalmakról szóló történetekre, úgyhogy most nem dolgozik ilyeneken. A sorozatnak jelenleg öt évada van, és érkezett már hozzá egy önálló interaktív film is Bandersnatch néven.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!