Soha adásba nem került Star Wars-sorozat részletei szivárogtak ki Redditre

2020. november 30. – 16:33

Másolás

Vágólapra másolva

Kiszivárgott egy hatperces részlet a Redditre egy adásba sosem kerülő Star Wars-sorozatról, írja a Screenrant. A Star Wars Detours az utolsó Lucasfilm-produkció lett volna, mielőtt a stúdiót megvette a Disney, a sorozat pedig emiatt sosem jelent meg semmilyen hivatalos formában.

Pedig a Star Wars Detours egy meglehetősen szokatlan animációs sorozat lett volna, aminek a megjelenését a stúdiófelvásárlás miatt egy évvel eltolták, majd végül a Disney örökre elrakta a fiókba, mert nem illett bele az új Star Wars-produkciókkal kapcsolatos elképzeléseikbe. Az animációs sorozatot Seth Green és Matthew Senreich kezdte el gyártani, akik leginkább a Robot Chicken miatt lehetnek ismertek, és egy paródia lett volna olyan nem fontos karakterekről, akik a Star Wars-világában élnek az első két trilógia közti időszakban. Green állítása szerint le is gyártottak 39 epizódot, de hiába.

A Redditre kikerült részletekből kiderül, hogy az egyik szereplő hangját a paródiadalairól elhíresült Weird Al Yankovic adja, aki később Twitteren írta, hogy mennyire örül, hogy kiszivárgott valami sorozatból, amit sajnálatos módon sosem adtak ki. Rajta kívül felbukkan a Lando Carlassiant alakító Billy Dee Williams, Anthony Daniels, vagyis 3-CPO eredeti hangja, és a Family Guy készítőjeként is ismert Seth MacFarlane. Seth Green egy 2019-es interjúban azt mondta, hogy nem hiszi, hogy a sorozat felkerül a Disney Plusra, mert nem egyezik a stílusa és hangulata azzal, amit a Disney most a Star Wars-produkcióktól elvár.

Bár később azt Green elismerte, hogy csak úgy lehetne rávenni a stúdiót, hogy megjelenhessen a nyolc évvel ezelőtt munkájuk, ha valahogyan véletlenül kiszivárog, és a rajongók pozitívan reagálnak rá.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!