Így támadták meg Sacha Baron Cohent a Borat 2 forgatása közben

2020. október 27. – 16:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Sacha Baron Cohen hétfőn járt Stephen Colbert késő esti talkshowjában, ahol főleg a nemrég bemutatott Borat 2-ről beszélgettek, írja az Uproxx. A filmről nemrég mi is írtunk kritikát: ebben már írtunk arról, hogy a színésznek egy jelenet forgatása közben el kellett menekülnie a stábjával együtt. Egy járványtagadó minitüntetésen ugyanis kiderült, hogy a Country Steve álnéven fellépő énekes maga Baron Cohen.

Bár a támadásról készült felvételek nem szerepeltek a filmben, Stephen Colbert műsorában leadtak erről is néhány másodpercet (6:55 után):

„Mindenki énekelt velem együtt, de az volt a probléma, hogy a tüntetésen résztvevő milíciák egy része kötözködni kezdett a »Black Lives Matter«-tüntetőkkel. Így néhány »Black Lives Matter«-tüntető átjött hozzánk konfrontálódni” – mondta Colbertnek a műsorban.

„Aztán az egyikük így szólt: »Istenem, ez Sacha Baron Cohen!« Elterjedt, hogy én voltam az, aztán a szervezők és a tömeg nagy része borzasztó dühös lett. Megpróbálták lerohanni a színpadot. Szerencsémre felbéreltem egy biztonsági szolgálatot, így eltelt egy kis idő, mire elfoglalták a terepet.”

A színész stábjával együtt bemenekült a kisteherautóba, de a dühös tömeg tovább követte őt, és megtámadta az autójukat is. „Az overálom alatt golyóálló mellény volt, de nem éreztem védettnek magam a kinti tömeg félautomata fegyvereivel szemben. Amikor valaki kitépte az ajtót, hogy kirángasson, az egész testemmel húztam vissza az ajtót, amíg el nem indultunk a kocsival. Szerencsém volt, hogy ép bőrrel megúsztam” – írta korábban Baron Cohen a Time magazinban.

>>> A Telex legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!