Miley Cyrus nem turnézik többet arénákban, intimebb koncertekre vágyik

2023. május 22. – 11:52

Másolás

Vágólapra másolva

Nem szeret több százezer ember előtt énekelni, elszigeteltnek és magányosnak érzi magát az arénákban adott koncerteken, ezért a jövőben nem is vállal ilyen fellépéseket – erről beszélt a brit Vogue-nak adott interjúban Miley Cyrus amerikai énekesnő, írja a Variety.

Az extravagáns, provokatív fellépéseiről ismert énekesnő arról vallott a magazinnak, hogy kényelmetlenül érzi magát, amikor sok ember előtt kell fellépnie, sokkal inkább kisebb, intimebb helyeken szeretne fellépni a barátai és a családja előtt.

Cyrus szerint a legutóbbi, 2014-es arénaturnéja után el kellett telnie egy kis időnek, amíg realizálta magában, hogy nem azért nem akar fellépni többet stadionokban, mert nem képes rá, hanem mert egész egyszerűen nem vágyik rá. „Fel kellett tennem magamnak a kérdést, hogy kinek az öröme és megelégedése szerint akarom élni az életemet: a másoké, vagy a sajátom szerint? És tudod mit…” – hagyta függőben a választ.

„Százezrek előtt énekelni – ez nem egy olyan dolog, amit szeretek csinálni. Nincs kapcsolat közöttünk. Nincs biztonság. Az egész természetellenes. Annyira elszigeteltnek érzed magad, amikor ott állsz százezer ember előtt és egyedül vagy ” – magyarázta.

Az énekesnő utolsó turnéja 2015-ben ért véget, akkor 78 koncertet adott, és a világ legnagyobb arénáiban lépett fel.

Miley Cyrus az ausztráliai Perth Arénában lép fel 2014. október 23-án – Fotó: Paul Kane / Getty Images
Miley Cyrus az ausztráliai Perth Arénában lép fel 2014. október 23-án – Fotó: Paul Kane / Getty Images

Márciusban jelent meg a nyolcadik albuma, az Endless Summer Vacation, sokan azt remélték, hogy ebből az alkalomból újabb turnéra indul majd – a jelek szerint ez nem így lesz. Kisebb helyszíneken viszont még felléphet a nyár folyamán, például a New York-i Radio City Music Hallban.

Az legújabb album tartalmazza a Flowers című slágert is, amely a Spotify történetében a leggyorsabban, 112 nap alatt lépte át az 1 milliárd streamet.

Cyrus kijelentése annak fényében is meglepő, hogy a turnéi arról voltak ismertek, az énekesnő minden energiát beleadott, hogy maximális élményt nyújtson: a többórás, gondosan megkoreografált koncerteken végig a színpadon volt, és sokszor a közönség soraiból érkező dalválasztások szerint alakította a koncertet.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!