Családi viszály árnyékolja be Carrie Fisher csillagát a hollywoodi hírességek sétányán

2023. május 4. – 15:01

Másolás

Vágólapra másolva

A nemzetközi Star Wars-napon, május 4-én kap posztumusz csillagot a hollywoodi hírességek sétányán (Hollywood Walk of Fame) a 2016 decemberében, 60 évesen meghalt színésznő, Carrie Fisher, aki Leia Organa hercegnő szerepében vált világhírűvé. Az átadó, pontosabban annak kommunikációja nem mentes minden feszültségtől, ugyanis lánya nem hívta meg rá a színésznő testvéreit.

„Szívszorító és sokkoló élmény számomra, hogy szándékosan kihagytak a húgom, Carrie számára emléket állító eseményről” – idézte a BBC Fisher testvérét, Todd Fishert, aki azután nyilatkozott így, hogy megtudta, nem hívták meg a csillag avatására. Féltestvére, Joely Fisher is hasonlókat mondott, ő furcsának nevezte, hogy nem vesznek részt az eseményen.

„Ez olyasvalami, amin Carrie biztosan azt szerette volna, ha a testvérei is jelen vannak. Az a tény, hogy egyetlen bátyját és nővérét szándékosan kizárták, végtelenül megdöbbentő” – mondta a Joely Fisher.

Fisher lánya, Billie Lourd a Hollywood Reporternek azt mondta: „Az igazság az, hogy én nem hívtam meg őket erre a ceremóniára. Ők tudják, hogy miért. Napokkal anyám halála után a bátyja és a nővére úgy döntöttek, hogy nyilvánosan dolgozzák fel a gyászukat, és tőkét kovácsolnak anyám halálából ”- fogalmazott. Ő a sajtón keresztül értesült ezekről, vele nem beszélték meg ezt soha.

„Az igazságot anyukám kapcsolatáról a családjával csak én és azok tudják, akik valóban közel álltak hozzá. Bár elismerem, hogy minden joguk megvan ahhoz, hogy azt tegyenek, amit akarnak, a cselekedeteik nagyon bántóak voltak számomra életem legnehezebb időszakában” – fűzte hozzá Lourd.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!