Szakított a Sztárban sztár két zsűritagja, Tóth Andi és Marics Peti

2023. március 31. – 13:27

Másolás

Vágólapra másolva

Tóth Andi énekesnő, a TV2 Sztárban sztár című műsorának zsűritagja pénteken délelőtt egy Instagram sztoriban erősítette meg a bulvárlapokban már napok óta keringő hírt, hogy szakítottak Marics Petivel, a műsor másik zsűritagjával, aki a Valmar énekese.

„Varázslatos szép péntek reggelt kívánok mindenkinek! Igen, szakítottunk. Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást, kérem, kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról, ugyebár. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. Igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki, ezzel semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti-közeli barátnak, aki nyilatkozott erről, undormány módon” – mondta a 24 éves énekesnő.

A korábbi X-Faktor-győztes Tóth Andi pár hete egy másik, közel félórás videóban jelentette be, hogy néhány hónapja úgy döntött: megpróbálja abbahagyni az éneklést. A nagyváradi születésű énekesnő a következő hetekben is még a Sztárban sztár zsűrijében ül, emellett pedig egy barátjával, Tóth Istvánnal közösen alapított kiadóban dolgozik kreatív igazgatóként, illetve egy ruhamárkát is piacra dob majd.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!