Többe kerül bejutni a Sztárban sztár döntőjére, mint a Guns N' Roses budapesti koncertjére

2023. március 25. – 10:04

Másolás

Vágólapra másolva

27 200 forintért árulták az állójegyeket a Guns N' Roses budapesti koncertjére, amit 2023. július 19-én tartanak, 17 évvel azután, hogy a zenekar legutóbb fellépett Magyarországon. Az alap jegyár nem volt kiemelkedően extrém, nem mondható el azonban ez a Sztárban sztárról, melynek döntőjére 39 900 forintba kerül egy darab jegy – írja a Blikk.

A műsor kilencedik évada február 19-én startolt el a TV2-n, olyan szereplőkkel, mint Oláh Ibolya, Schoblocher Barbara (Blahalouisiana), Molnár Tibor (Trap kapitány) vagy Kamarás Iván, a zsűrit pedig most először ötszereplősre duzzasztották az egykori X-faktoros Tóth Andival és a Valmar-duó énekesével, Marics Petivel.

A Blikk azt írja, hogy egy névtelen zenei menedzser úgy véli: az exkluzivitást kell megfizetni a jegyárban, ráadásul szerinte alig pár tucat jegyet árulnak majd, mert a stúdió nem túl nagy.

„A TV2 idén is értékesít jegyeket az élő show-műsorokra, így a Sztárban sztárra is. A nézők a stúdióban megtapasztalhatják egy ilyen nagyszabású tévéshow különleges atmoszféráját, közelről láthatják az előadókat, műsorvezetőket. A stúdióban az ülőhelyek száma korlátozott, így nagy rájuk az igény. Az árakat minden évad elején több tényező alapján határozzuk meg, köztük a rendelkezésre álló ülőhelyek száma” – írta a lap megkeresésére a TV2 sajtóosztálya.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!