Az 5. évaddal véget ér a Netflix szupernépszerű pszichopatás sorozata, a Te

2023. március 25. – 18:10

Másolás

Vágólapra másolva

A Te című sorozat negyedik évada épp két hete vezeti a Netflix globális nézettségi toplistáját, így nem túl meglepő, hogy bejelentették az ötödik szezont is. Aminek a rajongók már kevésbé örülhetnek: ezzel véget is ér az igaz szerelmet üldöző szimpatikus (?) pszichopata sorozatgyilkos Joe története.

Az utolsó évadra a sorozat eddigi kreatív vezetője, Sera Gamble is hátralép, és új showrunnerekkel fejeződik be a történet. A főszereplő Joe Goldberg szerepében a sorozattal sztárrá váló Penn Badgely természetesen marad, de a Netflix bejelentésének végén elhangzó költői kérdés – „Vajon eljön Joe számára az ítélet napja?” – kétségessé teszi, hogy a központi karakter túléli-e az utolsó évadot. Ennél többet nem is lehet tudni a sztoriról, csak annyit, hogy kaliforniai és londoni kitérők után a sztori visszatér oda, ahonnan indult: New Yorkba.

A Te eredetileg a Lifetime nevű amerikai kábeltévén indult 2018-ban, de nem zavart sok vizet, egy évad után el is kaszálták az alacsony nézettségre hivatkozva. Aztán amikor felkerült a Netflixre, váratlanul óriási siker lett, annyira, hogy a streamer cég át is vette, és folytatta. A népszerűség egy csomó komoly vitát is hozott magával, sokan kritizálták a sorozatot azért, mert romanticizálja a pszichopata viselkedést.

Az ötödik felvonásnak egyelőre a forgatása sem kezdődött még el, a megjelenés valószínűleg legkorábban 2024 elején lesz esedékes.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!