Harry herceg vissza akarja kapni az apját és a testvérét

2023. január 2. – 15:02

Másolás

Vágólapra másolva

„Szeretném visszakapni az apámat. Szeretném visszakapni a bátyámat” – mondta Harry sussexi herceg egy vele készült interjúban, aminek az előzetesét hétfőn mutatták be.

Meghan Markle és Harry herceg közös életéről nemrégen jelent meg egy sorozat a Netflixen. Ebben a házaspár kapcsolatát és a Buckingham-palotától való eltávolodásukat követhettük végig. A pár szerint azért is kellett elmenniük Nagy-Britanniából és lemondaniuk a korona iránti kötelezettségükről, mert a média ellehetetlenítette az életüket, és a palota nem védte meg őket. A sorozatról ebben a cikkünkben olvashat bővebben.

A Skynews összefoglalója szerint a sussexi herceg a közelgő interjúban a családja és a köztük lévő konfliktusról is beszél majd. Elmondja, hogy ő „családot akar, nem intézményt”, és azt is, hogy családja egyáltalán nem akar kibékülni vele.

Harry herceg szerint soha nem kellett volna így lennie. Szerinte ő igyekezett magánügyként kezelni a királyi családdal való beszélgetéseit, de a bulvársajtóban rendre más történetek jelentek meg, emiatt kénytelen volt nyilvánosságra hozni az aggodalmait. Az interjúban azt is mondja, hogy a családi mottójuk: soha ne panaszkodj, soha ne magyarázkodj. Harry herceg szerint „a hallgatás árulás”, vagyis a Buckingham-palota elárulta őket azzal, hogy nem védte meg őt és a feleségét.

Az ITV-n vasárnap, január 8-án mutatják be az interjút, amelyben a sussexi herceg Tom Bradby újságírónak beszél majd a személyes kapcsolatairól, édesanyja, Diana haláláról és a jövőjéről. Az interjút két nappal azelőtt vetítik le, hogy január 10-én megjelenik Harry herceg Spare című önéletrajzi könyve.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!