Szexuális zaklatással vádolják Nick Cartert

2022. december 9. – 09:53

Másolás

Vágólapra másolva

Szexuális zaklatás miatt perlik Nick Cartert, a Backstreet Boys énekesét, írja a The Guardian. A TMZ és a Rolling Stone által megszerzett vádirat szerint az eset 2001-ben történt, és állítólag az akkor 21 éves Carter egy 17 éves lányt erőszakolt meg a Backstreet Boys turnébuszában Tacomában, Washington államban.

A Cartert perelő Ruth sajtótájékoztatót is tartott, ahol könnyeivel küszködve hallgatta, ahogy az ügyvédje felolvassa a vádakat. A jogi dokumentumok szerint az autizmussal és agyi bénulással diagnosztizált Ruthot Carter egy koncert után megkérdezte, akar-e valamit inni. Amikor almalevet kért, áfonyával kínálta. Azt mondja, hogy a piros színű italnak, amelyet Carter „VIP dzsúznak” nevezett, furcsa íze volt, de azért itta meg, hogy ne tűnjön udvariatlannak. Most már úgy gondolja, hogy ez áfonyalé és alkohol keveréke volt.

Ezután a dokumentumok szerint Carter a turnébusz fürdőszobájába vitte Ruth-t, és orális szexre kényszerítette. A lány azt mondja, végig sírt, amíg Carter utasította, mit csináljon. Ezután Carter állítólag az ágyba terelte, és folytatta a szexuális zaklatást, „retardált kis szukának” nevezte, és azt mondta, hogy senki nem fog neki hinni, ha elmondja, mi történt.

„Csak azért, mert Nick Carter híresség, nem jelenti azt, hogy felmenthető a bűnei alól” – mondta Ruth a sajtótájékoztatón. „Túlélő vagyok, és mindig is az leszek.”

A dokumentumok szerint Ruth a szexuális erőszak idején még szűz volt, és az aktus során HPV-t kapott el. Most kártérítést kér.

Nem ezek az első szexuális zaklatással kapcsolatos vádak Carter ellen. 2018-ban Melissa Schuman, a Dream lánybanda egykori tagja azt állította, hogy Carter „akarata ellenére” kényszerítette őt a szexre, amikor a férfi 22, ő pedig 18 éves volt.

Carter akkor is tagadta, most is tagadja a vádakat. Egy hozzá közel álló forrás azt mondta a TMZ-nek, hogy a vádak hamisak, és hogy „Nick a családjára összpontosít, és bátyja, Aaron Carter énekes és rapper halálát gyászolja, aki a múlt hónapban halt meg 34 évesen”.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!