Megjött az előzetes az új Indiana Jones-filmhez

2022. december 2. – 10:15

Másolás

Vágólapra másolva

Friss előzetes jött ki az Indiana Jones 5-höz, amiben Harrison Ford első blikkre egy kalandokból kiöregedett, de erősen nosztalgiázó professzort alakít, aki persze újra belekeveredik majd egy-két izgalmas szituációba. A Dial of Destiny június 28-án érkezik majd a mozikba, ebben Ford állítólag tényleg most már utoljára fogja eljátszani Indyt.

A trailerből nem sok minden derül ki a történetről: az elején Sallah (John Rhys-Davies) monológját halljuk arról, hogy kiöregedett a kalandozásból, de azért hiányzik neki, amikor a sors egy hirtelen és váratlan fordulata következtében mégis eljut Indyvel egy utolsó afférra. Úgy tűnik, hogy legalább egy jelenet erejéig digitálisan jó negyven évvel vissza is fiatalítják majd. A képkockákon látszik Indy keresztlánya, Helena is, illetve mintha az Ezeréves Sólyomra is kikacsintana az előzetes.

Arra nehéz rájönni a trailer alapján, hogy mi lehet a „Dial of Destiny”, egy pillanatra feltűnik például egy napóraszerű eszköz, könnyen lehet, hogy erre utal a cím. Az viszont biztos, hogy a filmben találkozunk majd Mads Mikkelsennel és Antonio Banderasszal is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!